• Отдых на море
    Отдых на море

    Солнце, воздух и вода - наши лучшие друзья!

Звоните нам:
+38 (067) 766 91 76
+38 (099) 138 68 38
tour-akademia@ukr.net

«ВІЗЬМИ МЕНЕ ДО ГРЕЦІЇ» 

 ДАТИ ВИЇЗДІВ - Липень 24.07,31.07.2022 Сернень 07.08,14.08,21.08,28.08.2022 Вересень 04.09,11.09.18.09,25.09.2022

Вартість тура -13650 грн

Тур без тестів та вакцинації
В програмі можливі зміни з огляду на пандемію Covid-19.
 День 1-й. 08:30 - збір групи на з/д вокзалі м. Львова.  09:00 - виїзд із м. Львові. 

Можлива підсадка на автобус в: Стрий, Долина, Калуш, Івано-Франківськ, Коломия, Заболотів, Снятин, Чернівці.
Перетин кордону.
Нічний переїзд до Греції.
 День 2-й. Прибуття до Греції.  Переїзд до Халкідіки (Касандра). Ось ми і прибули на багатопрофільний курорт Кассандра з відмінними пляжами, з розвиненою інфраструктурою і розвагами на будь-який смак: віндсерфінг, дайвінг, парасейлінг.

Знайомство з курортом.
Ніч в готелі.
  День 3-й. Сніданок.  Вільний день на морі.

Трансфер в Афітос ( 570 гривень). Одне з райських місць Касандри - село-курорт Афітос, що розкинулось на високому і крутому скелястому березі. Сам Афітос - красиве і дуже атмосферне селище з величезною кількістю таверн і барів на будь-який смак. З верхньої кам'яної набережної відкривається приголомшливий вид на пляж і на затоку!
Запрошуємо відвідати Каллітею та її блакитні пляжі ( 684 гривень). Каллітея – це гамірний курорт, який улітку приваблює туристів чистими пляжами, обсадженими соснами, і прибережними парками. У барах просто неба подають свіжі морепродукти, а у жвавих танцювальних клубах завжди людно після настання темряви. Неподалік від пляжу Каллітея знаходяться руїни древньої базиліки, останки храму Зевса, храм Святого Пантелеймона і печери, де проводилися ритуали поклоніння німфи і Діонісу - улюблені місця багатьох туристів, спраглих перейнятися древньою історією Греції.
Пропонуємо обід в традиційній таверні Метохії (оплачується додатково від 760 гривень). Після відпочинку на пляжі, що може бути кращим ніж в обідній час піднятись в гори і покуштувати грецькі страви в гостях у кухаря в таверні METOXI, яка не залишить вас байдужими від смачних страв і панорамних видів з висоти 

Ніч в готелі.
  День 4-й. Сніданок. Вільний день на морі.

Пропонуємо захопливу екскурсію Арідея – Едеса ( 1444 гривень). Поєднання корисного з приємним, саме так ми можемо назвати цю поїздку. На нас чекає місто водоспадів Едесса та термальний рай Лутра Арідея. Едесу називають містом водоспадів і романтики, що в 14 столітті після сильного землетрусу було повністю затоплено рікою, яка змінила своє річище і залила всі центральні вулиці міста. Мешканці не розгубилися і зробили безліч каналів, щоб зібрати воду і вивести з міста - таким чином, просте гірське містечко стало відвідуваним туристичним місцем і гордо називається «Міста Водоспадів». Лутра Арідея - казкове місце з невимовною красою гір, чистим повітрям і кришталево чистою водою, що відоме як унікальний термальний курорт Греції. Уздовж берегів річки Термопотамос розташовані джерела з теплою термальною водою, температура якої досягає +37 градусів. Крім того, радонові води курорту мають лікувальні властивості.
(За бажанням можна покупатися у цілющих джерелах! Вхідний квиток оплачується додатково)

Вільний час для відпочинку та купання в природних джерелах.
По дорозі є можливість відвідати дегустацію вин ( 570 гривень). Запрошуємо на виноробню до гостинних греків!  Ціпурадіко Thomaidis - сімейне виробництво вина і національного напою Ципурія. Тут нас чекає доброзичлива атмосфера сім'ї Thomaidis, які з великим задоволенням приймають у себе гостей, а історія родини та смачні напої нікого не залишать байдужим.

Ніч в готелі.
  День 5-й. Сніданок.  Вільний день на морі. У вільний час пропонуємо:

Одноденний відпочинок на пляжах Ситонії ( 1026 гривень). Ситонія – півострів, що часто називають «другим пальцем» Халкідіків. Назва походить від імені сина давньогрецького бога Посейдона – Ситона. Це мальовничий і унікальний своєю природою регіон, з середземноморським цілющим кліматом, гірськими масивами, чудовими хвойними лісами та прекрасними мальовничими пляжами. На одному з яких ми і зупинимось, адже нас очікує… Beach Party цілий день на найкрасивішому пляжі Ситонія, самостійний пікнік, танці, незабутня фотосесія та відпочинок.

Ніч в готелі.
  День 6-й Сніданок.  Вільний день на морі.   У вільний час пропонуємо:

Пропонуємо відвідати екскурсію в місто Салоніки  + шопінг ( 1330 гривень, трансфер – 950 гривень), Салоніки - друге за величиною місто Греції і одне з найкрасивіших в країні. В ході екскурсії перегорнемо сторінки історії Салоніків і Македонії, познайомимось з усіма основними пам'ятками. Ми погуляємо по історичному центру, відвідаємо Стародавній форум (Агора), пройдемося по набережній, побачимо символ Салонік - Білу вежу.
Ну і як без шопінгу... без нього не обійтись: у вільний час, самостійно прогуляємось по місту, купимо сувеніри, відвідаємо численні магазини.
Трансфер на курорт Пефкохорі ( 684 гривень). Пефкохорі – невеличке містечко-курорт на Халкідіках. Назва містечка, походить від злиття двох слів «пефко» і «хори», які в перекладі означають «сосна» і «село», що відразу підказує: відпочинок буде проходити поруч з сосновими лісами. Пляжі тут з суміші піску і гальки з кришталево чистою водою, які щорічно отримують Блакитний прапор від Фонду Екологічного Освіти. На затишних вуличках росте безліч ароматних квітів і різноманітної зелені, а якщо дивитися з пляжу, то можна побачити силует святої гори Афон.

Ніч в готелі.
  День 7-й. Сніданок.  Вільний день на морі.

У вільний час пропонуємо:
Круїз на яхті уздовж Святої Гори Афон (55€). Афон – це автономна монастирська держава в Греції, що складає спільноту із 20 православних чоловічих монастирів під прямою юрисдикцією Константинопольського патріархату. На території Афону 1000 років не ступала нога жодної жінки, так є і до сьогоднішнього дня, у зв’язку з цим, нас чекає круїз довкола Святої Гори. Наша морська подорож почнеться з міста Урануполіс (Небесного Міста перед Афоном). Місто Урануполіс зустріне нас великою кількістю крамничок, що пропонують різноманітні сувеніри. У церковних крамницях можна придбати ікони, написані афонськими ченцями. На кораблику ми будемо тримати курс вздовж західного берега півострова Афон, щоб побачити найбільш значущі монастирі і по можливості попросимо монахів Святої Гори привезти нам на човнику святі мощі і частинки святинь. Після оглядової прогулянки вздовж Афона можливо відвідати Жіночий Монастир Святої Трійці який знаходиться біля кордону Афона.

Ніч в готелі.
  День 8-й. Сніданок.  Вільний день на морі.

У вільний час пропонуємо:
Проведімо ідеальний день на морі! Пропонуємо круїз з обідом в Голубу лагуну та острови затоки Торенеус ( 2660 гривень). Це незабутня морська прогулянка, що повна веселих пригод! Під час нашого круїзу буде можливість поплавати в кристально чистих водах Блакитної лагуни, попірнати з маскою, скоштувати страви грецької кухні, відкрити для себе чудовий пляж Алікес на острові Амуліані та з веселим музичним супроводом з борту корабля полюбуватись видами затоки Торенеус.

Ніч в готелі.
  День 9-й. Сніданок.   Виселення з готелю до 09:30.

Виїзд о 10:00 до України! 
По дорозі пропонуємо заїхати на пляж Sahara Resort ( 570 гривень, можливий при відвідуванні лише усієї групи). Запрошуємо на один з найкрасивіших пляжів Халкідік, що нагороджений блакитним прапором - Sahara Resort! Тут, в найбільшому пляжному барі в Греції, ви можете насолодитися незабутніми моментами відпочинку біля води: дрібний золотистий пісок, що зникає в кристально чистих водах, унікальний ландшафт і нескінченний пляж - все це створює ідилічну атмосферу, яка обов'язково збудить всі ваші почуття.

Нічний переїзд.

  День 10-й. Перетин кордону.   Прибуття до Львова (орієнтовний час прибуття залежить від проходження кордону). Детальніше - https://www.adriatic-travel.com.ua/tour/1250#program

Заказать пляжный тур в Грецию !

+38 (067) 766 91 76
+38 (099) 138 68 38
Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.">

 

SEF Translate FREE

Russian Ukrainian
академия отдыха
Слоган Академия отдыха
COPYRIGHT, 2011
ВСЕ ПРАВА ЗАЩИЩЕНЫ
Звоните нам:
+38 (067) 766 91 76
+38 (099) 138 68 38
tour-akademia@ukr.net
Академия отдыха в Твиттере Академия отдыха в Facebook